În capitală se construiește un nou parc. În ce zonă a orașului se va afla

0

Un nou parc este amenajat pe strada Grenoble, chiar în preajma Liceului cu profil de arte ”Nicolae Sulac” și a Spitalului Oncologic. Printr-o postare pe pagina sa de pe o rețea de socializare, edilul Ion Ceban a amintit că zona era una abandonată, cu trotuare distruse și spații verzi aflate într-o stare deplorabilă.

”Tot din preajma scuarului sunt evacuate gheretele și vulcanizările care erau amplasate în stații, pe spațiul verde și trotuar. Totodată, liceul a fost eficientizat energetic în cadrul programului municipal”, a precizat Ion Ceban.

Amintim că Proiectul „Eficiența energetică şi reabilitarea termică a instituțiilor educaționale din municipiul Chișinău”, a fost demarat în 2021 de Primăria Chişinău în 19 instituții de învățământ. Este vorba despre 14 licee și cinci grădinițe. Valoarea totală a proiectului este de peste 500 milioane de lei şi este implementat de Primăria municipiului Chișinău, cu participarea financiară a partenerilor de dezvoltare: BERD, BEI și Fondul pentru energie E5P.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata