În curtea Primăriei Chișinău a avut loc un eveniment neobișnuit – nunta cântărețului de operă, moldoveanul Alexei Botnarciuc

0

Primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, a scris pe rețelele de socializare despre un eveniment neobișnuit ce a avut loc în curtea Primăriei. Este vorba despre nunta cunoscutului cântăreț de operă, Alexei Botnarciuc, care a ales să-și petreacă ceremonia într-un cadru istoric și unic.

Povestea nunții lui Alexei Botnarciuc și a soției sale, Elena, a început cu o căutare îndelungată a unui loc potrivit pentru ceremonie. Tinerii au avut curajul de a scrie o solicitare către Primăria Chișinău, cerând permisiunea de a-și uni destinele în curtea clădirii proiectate de celebrul arhitect Alexandru Bernardazzi. Solicitarea lor a primit un răspuns afirmativ. ”Lasă lumea să se căsătorească și să aibă viață frumoasă, iar primăria doar a dat voie ca acest eveniment frumos să fie organizat, fără bani și alte cheltuieli ale primăriei. Istoria este una frumoasă!”, a remarcat edilul în postarea sa.

Potrivit primarului, ceremonia de duminică, desfășurată în ograda primăriei, a trezit interesul și agitația unor consilieri municipali. Cu toate acestea, Ceban a subliniat că este vorba despre un eveniment frumos, iar Primăria ”va spune da la orice fel de eveniment de acest fel”. Astfel evenimentul deschide o nouă tradiție în istoria Primăriei, oferind oportunitatea altor cupluri să-și sărbătorească nunta în această locație specială: “Suntem bucuroși să anunțăm că, de acum înainte, o dată pe an, o altă pereche, asemănătoare familiei Botnarciuc, va avea privilegiul de a se căsători în această locație unică și plină de istorie. Vom oferi detalii suplimentare în curând,” a precizat Ion Ceban.

În finalul postării sale, Ion Ceban a transmis că ”echipa Primăriei Municipiului Chișinău le urează tinerilor căsătoriți fericire!”

Alexei Botnarciuc a devenit cunoscut în Moldova prin interpretarea sa în prestigiosul Teatru La Scala, unde a debutat în opera “Dama de pică” în februarie anul trecut. Talentul său remarcabil nu se limitează doar la muzică, fiind și prezentator de radio și rezident Comedy Club în țara noastră. Succesul său l-a dus pe Alexei să strălucească și pe scenele europene.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata