În sectoarele capitalei vor fi inaugurate tradiționalele Târguri de Paște

0

Primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, a declarat în cadrul ședinței serviciilor municipale de la Primăria Chișinău că a fost lansată o inițiativă de a organiza târguri de Paști în toate sectoarele capitalei. Aceste târguri vor fi deschise până pe 24 aprilie și vor oferi locuitorilor și oaspeților posibilitatea de a cumpăra produse tradiționale de la producătorii autohtoni.

“Suntem în săptămâna mare, săptămâna când ne pregătim de Nașterea Domnului și vă doresc tuturor dvs și tuturor locuitorilor și cetățenilor – cele mai sincere și calde Sărbători în familie. Pace să fie în toată lumea. Haideți să fim mai buni nu doar în vorbe, în preajma sărbătorilor și de sărbători, dar să demonstrăm acest lucru prin munca noastră. De Paști, Primăria Chișinău a lansat începând de sâmbătă 8 aprilie, târguri de Paști în toate sectoarele capitalei. Este o tradiție pentru oraș, pentru locuitori și pentru oaspeți. Astfel suntem bucuroși și deschiși pentru a susține producătorii autohtoni”, a spus Ion Ceban.

Primarul a precizat că adresele cu locațiile unde sunt târgurile de Paști sunt amplasate pe panourile informative ale primăriei, ale preturilor, în transportul public și pe siteurile oficiale ale Primăriei. De asemenea, el a anunțat că vor fi organizate mai multe evenimente culturale în capitală cu ocazia Sărbătorilor de Paști. El a solicitat responsabililor să aducă în ordine și să securizeze scuarul Catedralei, care este în reparație.

“Oamenii vor veni la Catedrală și să fie sigur”, a adăugat Ion Ceban.

Mai mult, de blajini va fi organizat transport către cimitir. Acesta va putea fi luat de la Circ, către cimitirul Sfântul Lazăr.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata