Instituțiile statului, utilizate de PAS în interese de partid. Ion Ceban: Poșta Moldovei, folosită pentru răspândirea minciunilor

0

Instituțiile statului continuă să fie, fără ezitări, în slujba guvernării PAS. Cel puțin asta o demonstrează noile materiale denigratoare răspândite de Întreprinderea de Stat „Poșta Moldovei”, acțiune sesizată de primarul Capitalei, Ion Ceban. Edilul atenționează asupra utilizării acestei companii în interesele partidului de la putere.

„PAS folosește Poșta Moldovei pentru a trimite oamenilor informații mincinoase, manipulatorii și denigratoare. Așa folosește Guvernarea PAS toate instituțiile statului în interese personale și de partid. Pentru o clipă să ne imaginăm dacă oricare altă guvernare făcea acest lucru. Toate instituțiile de stat sunt parte a caracatiței galbene. Ultimele numiri în funcții încă o dată demonstrează acest lucru și despre concursuri vorbesc doar la Televizoarele galbene. Culmea ipocriziei este să utilizezi Poșta Moldovei pentru a răspândi minciunile PAS în Chișinău. Acuș le vor multiplica pe țară, sunt iar în campanie”, se arată în mesajul primarului general Ion Ceban.

Edilul a reamintit și de implicarea întreprinderii „Poșta Moldovei” campania electorală a PAS, atunci când angajații companiei distribuiau prin țară materiale cu însemnele partidului de guvernare.

„Și da, înainte de începerea campaniei electorale locale din toamnă, Poșta Moldovei cu mașinile de serviciu transportau materiale electorale pentru PAS, lucru ușor trecut cu vederea de către membrii CEC, dintre care, apropo, 6 din 9 sunt din partea PAS”, a mai adăugat primarul Capitalei, Ion Ceban.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata