Investiții remarcabile în Ghidighici: Fonduri de 15,4 milioane de lei pentru dezvoltare comunitară

0

Primarul general Ion Ceban a evidențiat recent investițiile semnificative efectuate în localitatea Ghidighici, unde au fost alocate fonduri în valoare de 15,4 milioane de lei pentru diverse proiecte de dezvoltare:

2,5 milioane de lei au fost cheltuiți pentru co-finanțarea lucrărilor de construcție a unei rețele de canalizare pe străzile Victoria, D. Cantemir, Ștefan cel Mare și Sfânt.

5,5 milioane de lei au fost destinate construcției drumului principal de acces în regiunea Gura Văii. Proiectul a inclus asfaltarea trotuarului și implementarea sistemului de iluminat.

1,5 milioane de lei au fost investiți în reparația sălii de sport și a blocurilor sanitare la Liceul Teoretic “Ion Costin”.

2,5 milioane de lei au fost alocate ca parteneriat investițional în proiectul de construcție a rețelei de aducțiune, Stației de pompare și a altor infrastructuri pe diverse străzi din localitate.

2 milioane de lei s-au direcționat către construcția străzii Sfatul Țării.

1,9 milioane de lei au fost folosite pentru pavarea curții și reparația grupelor la Grădinița nr. 203.

În plus, pentru a răspunde cerințelor locuitorilor și a asigura un transport eficient, a fost adăugată o unitate articulată pe ruta de autobuz nr.46, crescând astfel capacitatea de transportare a pasagerilor.

În contextul alegerilor locale, Radu Boțan, cu o bogată experiență în management, este propunerea partidului MAN pentru funcția de primar în Ghidighici. Ceban subliniază: “În Ghidighici au fost finanțate multe proiecte, dar suntem conștienți că mai sunt multe obiective de realizat.”

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata