Ion Ceban a discutat la Qatar despre posibilitatea colaborării cu oamenii de afaceri de acolo

0

Ion Ceban, fiind în Qatar, Doha a avut o ultimă întâlnire cu Vicepreședintele Consiliului de Bussines, Mohammed Ahmed Twar Al-Kawari.

Edilul spune că a discutat despre posibilitatea colaborării dintre oamenii de afaceri din Republica Moldova și Qatar. „Schimbul de idei, planuri de perspectivă va putea duce cu succes la noi proiecte comune”, spune Ceban.

Anterior, Ion Ceban spune că businessul din Republica Moldova, din Chișinău are un potențial economic enorm pentru a deveni atractiv, atât pentru cei din țară care investesc, dar și din afară.

La această concluzie a ajuns primarul după ce a discutat unele idei și propuneri cu reprezentanții Asociației Globale Independente a Qatarului care cuprinde mai mult de 140 de companii de afaceri.

„Țara noastră poate fi văzută pe plan extern și astfel să-și crească comunitatea de bussines. Agro Hub-uri, domeniul alimentar, proiecte în sectorul IT și instruiri, să fie deschise linii de export spre Qatar și multe alte avantaje care pot fi analizate și lansate. Sunt companii care vor să vină și să cunoască oportunitățile economice din Republica Moldova, iar noi suntem deschiși”, a declarat Ceban.

Amintim că Ion Ceban s-a aflat într-o deplasare în Qatar. Vizita de lucru este efectuată la invitația colegilor săi din Qatar, iar cheltuielile sunt suportate de statul Qatar.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata