Ion Ceban a participat astăzi la deschiderea celei de-a 4-a ediții a conferinței Fix It In Post

0

Primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, a participat astăzi la deschiderea celei de-a 4-a ediții a conferinței Fix It In Post, care se desfășoară la Mediacor.

„Am participat astăzi la deschiderea celei de-a 4-a ediții a conferinței Fix It In Post care se desfășoară la Mediacor. Invitatul special din acest an este Jonathan Nolan, renumitul scriitor, scenarist și producător de Hollywood. La eveniment am întâlnit foarte mulți specialiști în producție video, profesioniști în marketing și promovare și cei care se ocupă de producția spoturilor publicitare și film”, a declarat Ion Ceban.

樂威壯 — /wp:paragraph –>

Primarul a menționat că astfel de evenimente sunt importante pentru dezvoltarea industriei cinematografice din Republica Moldova.

„Mă bucur că astfel de evenimente se desfășoară la Chișinău, iar Primăria Chișinău este partener. Avem tineri talentați care au ce învața și pot crea lucrări inedite atât pentru Republica Moldova cât și se pot afirma pe piața internațională”, a spus Ceban.

Fix It In Post este prima și singura conferință de Efecte Vizuale, Producție și Post-Producție video și film din Moldova. Evenimentul se desfășoară în perioada 25-27 septembrie 2023, la Mediacor.

La eveniment participă peste 100 de speakeri din România, Republica Moldova, Ucraina, Rusia, Germania, Austria, Italia, Franța, Marea Britanie, Statele Unite ale Americii și Canada.

Conferința abordează o gamă largă de subiecte, inclusiv: Efectele vizuale, Producția video, Post-producția video, Marketingul și promovarea și Industria cinematografică din Moldova și din lume

Ion Ceban a urat succes organizatorilor și participanților.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata