Ion Ceban a prezentat candidatul MAN, pentru funcția de primar în Codru: Cine este Anatol Turchin și ce va face echipa MAN

0

Candidatul Partidului Mișcarea Alternativa Națională pentru funcția de primar în Codru a fost prezentat astăzi de către președintele MAN, Ion Ceban. Este vorba de Anatol Turchin, care, alături de Ion Ceban, au trecut în revistă cum vor dezvolta una din cele mai importante suburbii ale capitalei.

Președintele Partidului Mișcarea Alternativa Națională, Ion Ceban, a declarat astăzi că, dacă MAN va câștiga alegerile locale din orașul Codru, va reabilita drumurile și va lansa noi rute de autobuz pentru locuitorii din zonă.

„În ultimii ani, Primăria orașului Codru nu a valorificat investiția de 5 milioane de lei, alocată de municipalitate. Asta înseamnă că mai multe obiective nu au fost atinse în beneficiul locuitorilor”, a declarat Ceban.

El a mai menționat că, din investițiile care au fost valorificate, MAN a reușit reînnoirea Parcului de autobuze care circulă pe ruta nr. 9, ce face legătura dintre orașul Codru și orașul Chișinău. De asemenea, au fost lansate două rute noi de autobuz pentru locuitorii din orașul Codru – nr. 14 și nr. 15.

„Împreună cu echipa municipală MAN avem soluții la toate necesitățile locuitorilor din orașul Codru”, a mai spus Ceban.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata