Ion Ceban a venit cu o reacție în urma unei investigații jurnalistice, în care au fost vizați pretorii

0

Primarul general Ion Ceban a venit cu o reacție în urma unei investigații jurnalistice, în care au fost vizați pretorii. Edilul spune că în așa manieră, investigațiile nu ar trebui să fie făcute.

„Nu am văzut nimic ieșit din comun ca să merg la părinți acasă să bat în ușă și să filmez cu camera în apartament. Pe ascuns să filmez casele oamenilor de parcă ar fi niște criminali. Vreau să văd așa investigații pe oamenii din PAS care au angajat verișoare, cumetri și părinți, etc. E plin Guvernul de nepotism și cumetrism. Puneți lupa pe ei. Vreau doar să spun că minciunile doar se vor înmulți. Bunii deputați în ghilimele vor ieși din luna februarie prin țara. Au indicații să se pregătească de alegeri și îi veți vedea în toată amploarea pe la casele fiecăruia. Am impresia că o să ia peste urechi prin țară și raioane”.

Primarul general Ion Ceban se referă la o investigație privind pretorii, afirmând că nu vede nimic ieșit din comun în faptul de a merge la casele oamenilor și a filma cu o camera în apartament. El susține că ar dori să vadă investigații similare și în cazul oamenilor din PAS care au angajat verișoare, cumetri și părinți. De asemenea, el critica nepotismul și cumetrismul din Guvern. El susține că minciunile se vor înmulți, iar bunii deputați se vor pregăti pentru alegeri și ar putea fi “ajutați” să vadă ce au făcut din țară.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata