Ion Ceban: Atmosfera incendiară, dans, distracție și energie maximă a fost ieri seara la #ChisinauYouthFest 2022 – ediția I. Ieri au fost premiați cei mai activi tineri

0

Atmosfera incendiară, dans, distracție și energie maximă a fost ieri seara la #ChisinauYouthFest (https://www.facebook.com/hashtag/chisinauyouthfest?eep=6&cft%5B0%5D=AZWUfT3XZmg72SaENy1KgbOjHYFHHe0yiV1o2Ys4BVpMvpPOHVmI-wCBRBXz1bb6CwiLKho3yiFcFQD63Z8kt_K4U16id9C1V7wTgNyKwUYeBTo4TJ8GQMQ9yqUmQ5ysrDKTTUgKpaMaTQDp1Wc8afokvhfcupMVgVyjizm8E3JWRQ&tn=*NK-R) 2022 – ediția I.

Potrivit primarului general Ion Ceban, evenimentul a fost organizat în premieră de Primăria municipiului Chișinău.

„Mulțumesc tuturor pentru implicare, dar și partenerilor care s-au alăturat. TONY T, BURAK YETER, CASSETTE și LIVE DJ SET, au încins spiritele în Piața Marii Adunări Naționale. Mii de tineri au dansat și cântat pe ritmuri muzicale.

În cadrul concertului inedit organizat cu și pentru tineri, au fost premiați cei mai activi tineri, care au rezultate remarcabile în diverse domenii”, a conchis edilul.

Edilul promite să facă acest concert tradiție, iar anul viitor va organiza acest eveniment și mai bine, unde vor fi și mai mulți cântăreți.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata