Ion Ceban: Atunci când n-au argumente, PAS încearcă să sperie cu Procuratura

0

Edilul Capitalei, Ion Ceban, a reiterat că este gata oricând să participe la ședințele CMC dacă acestea vor fi, într-adevăr, funcționale și cu proiecte importante pe agendă, dar nu transformate în dezbateri sterile, atacuri și intimidări la adresa executivului Primăriei Chișinău.

”M-am prezentat de câte ori a fost nevoie. Acum de ce să vin, pentru că ei nu au aprobat nici ordinea de zi, să particip la dezbaterile lor sterile. Atunci când nu există argumente încearcă să ne sperie cu structurile de drept, unde au numit oameni docili. Dacă ar face măcar 10% în țară din câte a făcut Primăria în Chișinău, atunci am avea ce discuta. Atât timp cât toate aceste acțiuni sunt pentru a intimida, a dezorienta, a distrage din activitățile noastre, eu nu voi da curs acestor invitații. Cu mare regret, ei au intrat în campania electorală”, a declarat Ion Ceban.

Primarul a declarat din nou că va insista, prin căi legale, să-i lipsească pe consilieri de indemnizații, din moment ce au transformat ședințele în platforme de promovare și de lupte politice.

”Numeri pe degete proiectele aprobate de CMC de la început de an. Pentru fiecare ședință consilierii primesc 4000 de lei. Ce fac ei? Se delectează, blochează, obstrucționează activități, se întâmplă de mai mult timp. Sunt proiecte importante care sunt amânate și cred că tergiversează doar pentru a primi aceste indemnizații. Am zis să nu mai primească bani pentru dezbateri sterile și baliverne. Oamenii așteaptă rezultate. Am solicitat juriștilor cum putem să-i disciplinăm în acest sens. Este regretabil că locuitorii au de suferit. Noi ne facem datoria, cu ei sau fără ei. Lucrul nostru se vede în teren”, a adăugat primarul Ion Ceban.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata