Ion Ceban: Chișinăul merită o dezvoltare Europeană

0

Practici întreprinse de către municipalitatea din Helsinki vor fi aduse la Chișinău, asta după ce o delegație din Chișinău condusă de către Viceprimarii Olga Ursu și Fadei Nagacevschi, a avut o întrevedere săptămâna trecută la Primăria din Helsinki, Finlanda cu Viceprimarul responsabil de domeniul social și medicină, Daniel Sazonov.

„În cadrul discuțiilor, reprezentanții din Helsinki au realizat o prezentare a bunelor practici implementate în oraș, cât și acele strategii de dezvoltare pe mai multe domenii importante, pentru îmbunătățirea vieții locuitorilor. Totodată, reprezentanții Primăriei municipiului Chișinău, au prezentat bunele practici pe domeniul sănătate, educație și tineret, cât și gestionarea crizei refugiaților din Ucraina.

Ne-am propus să semnăm un acord de colaborare cu administrația din Helsinki, pentru a facilita transmiterea acelor practici bune în ambele capitale”, a declarat Ceban.

De asemenea, a fost lansată invitația către administrația Primăriei orașului Helsinki de a participa la primul Forum Economic al Municipiului Chișinău.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata