Ion Ceban comentează excluderea din partid al fostului lider al Partidului Platforma Demnitate și Adevăr (PPDA), Andrei Năstase: Consider că este absolut aberantă şi inadecvată atitudinea din partea colegilor de partid

0

Primarul General al Capitalei, Ion Ceban consideră că este absolut aberantă şi inadecvată atitudinea din partea colegilor de partid faţă de fostul lider al Partidului Platforma Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase.

Acesta şi-a exprimat opinia în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” de la postul de televiziune N4,

„Eu pot să am o atitudine foarte diferită faţă de Platforma DA. Nu este neapărat aceeaşi părere, dar trebuie să avem un pis de respect unii faţă de alţii. Nu ştiu cine e „băieţaşul”acesta care vine să dea apreciere politicului, platformei, lui Andrei.

Chiar dacă mi-a fost rival în alegerile locale, consider că este absolut aberant şi inadecvat o aşa atitudine din partea colegilor de partid.

Eu cred că actualul lider al PPDA, Dinu Plângău, nu are idee ce e asta un PUZ. Vreau să cunoaşteţi că PAS-ul a venit cu un aşa număr mare de deputaţi în parlament, pe spinarea Platformei DA, care au protestat în Piaţa Marii Adunări Naţionale”, a menţionat Ion Ceban.

Amintim că acum două zile, liderul Platformei DA, Dinu Plîngău a anunțat în direct pe Facebook excluderea din partid a lui Andrei Năstase și a consilierilor municipali care au votat mai multe planuri urbanistice zonale, contestate de PAS.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata