Ion Ceban critică activitățile partidului Șor din capitală: „Noi am obosit să facem curat după voi”

0

Primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, a făcut mai multe declarații în ședința de astăzi de la Primăria Chișinău, în care a criticat activitățile politice care au loc prin oraș și care afectează infrastructura și mediul.

„Informez toate partidele, inclusiv Partidul Șor care toți copacii i-a vandalizat și a încleiat mai multe anunțuri despre concerte. Au intrat cu mașini de mare tonaj în alei, în parcuri. Rog să nu faceți activități și să distrugeți alte bunuri. Rog toți să intervină. Noi investim foarte mult în infrastructura orașului și nu ne place să facem curățenie despre voi”, a spus Ceban.

Totodată, el a avertizat că toate activitățile publice pe teritoriul Chișinăului au loc conform legii și că nimeni nu are dreptul să încalce normele legale. „Informez toți responsabilii, toate activitățile publice pe teritoriul Chișinăului au loc conform legii și să nu îndrăznească nimeni, inclusiv consilieri municipali să spună că au discutat cu mine și eu aș permite ceva”, a adăugat primarul.

Ion Ceban este primar general al municipiului Chișinău din 11 noiembrie 2019 și președinte al Partidului Mișcarea Alternativa Națională din 21 decembrie 2022. A fost vicepreședinte al Parlamentului Republicii Moldova în 2019 și deputat în trei legislaturi.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata