Ion Ceban: Datorită proiectelor de iluminat stradal, în ultimii ani, am scos orașul Chișinău din beznă

0

Pentru o siguranță mai bună pentru trafic și pietoni, în Capitală, în ultimii ani, au fost realizate și un proiect amplu de iluminare modernă. În prezent, potrivit echipei MAN, practic, toate străzile din oraș sunt iluminate, toate sistemele fiind de tip LED și dirijate de la distanță.

”Vom continua Programul de modernizare a iluminatului pe străzi și în cartiere, unde este necesară intervenția pentru a acoperi 100% a iluminatului stradal în toate sectoarele capitalei. În acești patru ani am scos Chișinăul din beznă. Iluminatul era de o calitate proastă sau lipsea, inclusiv pe multe străzi principale. Toate străzile sunt, practic, iluminate și toate sunt de tip led și dirijate de la distanță. Vom înlocui complet iluminatul. Sunt foarte puține străzi unde mai există necesități de intervenție”, a declarat liderul MAN, Ion Ceban.

Președintele formațiunii a precizat că, pentru o siguranță și mai bună pentru pietoni, echipa MAN va continua înlocuirea corpurilor de iluminat și a altor utilaje pentru modernizarea acestei infrastructuri.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata