Ion Ceban, după liturghia de la Catedrală: Chișinăul se va dezvolta în continuare. Masa să stea unde trebuie, casa să fie maturată, covorul spălat și familia fericită

0

Chișinău este casa noastră, a tuturor și dau garanții că această casă se va dezvolta în continuare. Cel puțin asta spus primarul general Ion Ceban, după liturghia din această dimineață de la Catedrală.

„Este prima dată când televiziunea națională nu transmite sfânta liturghie live la televizor. Colegii mei au i-au sunat să îi întrebe ce se întâmplă. Ei au zis că le-au interzis. Ok am zis. Însă, nouă, dragi creștini, nimeni nu ne poate interzice să sărbătorim această sfântă frumoasă sărbătoare. Absolut nimeni. Vreau din inimă să vă felicit cu hramul orașului. Chișinău este casa noastră, a tuturor. Ca în casă, trebuie să trăim în prietenie, trebuie să ne înțelegem, să iertăm când greșim, trebuie să avem griji de cei mici și de cei mari. De cei care nu mai pot, să îi încurajăm pe cei care să ne reprezintă.

Primarul a vorbit și de concertul care va avea loc mai târziu, în PMAN. „Avem talente mari, oameni care ne reprezintă țara, oameni care participă la evenimente aici în capitală. Toți fac parte din Direcția Cultură. „Vă rugăm să veniți cu toții în PMAN. Avem foarte multe lucruri să vă spunem. Iar, de aici, vă dorim foarte multă sănătate. Chișinăul se va dezvolta în continuare. Masa să stea unde trebuie, casa să fie maturată, covorul spălat”, a declarat Ceban din scuarul Catedralei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata