Ion Ceban: Guvernarea PAS încalcă legile și înscenează un circ electoral

0

Primarul general al Chișinăului, Ion Ceban, a criticat dur guvernarea PAS pentru încălcarea legilor și pentru încercarea de a manipula alegerile locale.

„Ministerele galbene ale PAS-ului o iau razna din nou. Recent au decis ilegal să concedieze toți șefii direcțiilor de educație din țară și să numească alte persoane comode în pragul alegerilor locale, cu încălcarea legii și a tuturor normelor legale”, a declarat Ceban.

Ceban a mai spus că guvernarea PAS vrea să folosească asistenții sociali pentru a-și promova campania electorală.

„Ieri, Primăriile au primit o altă scrisoare de la ministerul Muncii Protecției Sociale unde cer entităților din țară ca asistenții sociali să se implice în campania electorală”, a declarat Ceban. „După ce mulți din angajații din sistem nu au pr樂威壯 imit salariile, cei de la Minister au decis să-i mai facă și paznici și monitori la campania electorală”.

Ceban a spus că guvernarea PAS nu are limite și că încalcă toate normele legale.

„Guvernarea PAS nu are limite, încalcă toate normele legale și știu că nu pot fi penalizați pentru prostiile lor, deoarece au toată puterea în mâinile lor”, a declarat Ceban. „Vrem să le arătăm că nu suntem de acord cu aceste acțiuni și că vom face tot ce ne stă în putință pentru a le opri”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata