Ion Ceban: În alegeri ne vom concentra pe Chișinău. Noi am promis oamenilor că vom continua proiectele aici

0

Primarul general al Chișinăului, Ion Ceban, a făcut declarații privind abordarea sa în contextul alegerilor locale ce urmează să aibă loc în toamna acestui an. El a subliniat că se va concentra cel mai mult pe dezvoltarea Chișinăului și continuarea proiectelor în interesul cetățenilor orașului.
„Așa cum am promis anterior, ne vom concentra cel mai mult pe Chișinău. Noi am promis oamenilor că vom continua proi威而鋼 ectele aici. Noi știm că ei au așteptări foarte mari,” a afirmat primarul Ceban, subliniind importanța îndeplinirii promisiunilor făcute locuitorilor orașului.

În ceea ce privește colaborarea cu alte partide, primarul a menționat că a primit solicitări de la diferite formațiuni politice pentru a colabora sau prelua platforma electorală. Cu toate acestea, Ceban a precizat că nu intenționează să „canibalizeze” alte echipe sau să strângă sprijinul din toate localitățile din țară.

„Nu ne trebuie să strângem totul, de la Vulcănești până la Larga. Pentru noi foarte mult contează calitatea și când vorbim cu colegii noștri, inclusiv acuma în suburbii, unde am zis că vom ataca candidați sau vom susține primarii existenți, dar consilieri vom avea absolut în fiecare localitate,” a declarat primarul, evidențiind importanța competenței profesionale și integrității în alegeri.

El a menționat că va evalua candidații și echipele în funcție de competențele profesionale, integritate și alți factori importanți, punând accent pe criterii relevante pentru dezvoltarea orașului și bunăstarea locuitorilor.

„Evident că fără păcate sunt doar în doar în PAS altă formațiune nu-i. Dar noi vom face față pe aceste criterii pe care le credem importante,” a subliniat primarul Ceban.

Astfel, primarul Chișinăului a trasat prioritățile sale pentru alegerile locale, punând accent pe calitatea proiectelor și competența profesională a candidaților în cadrul scrutinului din acest an.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata