Ion Ceban: În context Zilei Familiei, Primăria Chișinău va oferi un ajutor financiar unic de 1000 de lei, pentru 100 de familii cu 3 şi mai mulţi copii

0

În context Zilei Familiei, Primăria Chișinău va oferi un ajutor financiar unic de 1000 de lei, pentru 100 de familii cu 3 şi mai mulţi copii aflaţi la evidenţa Direcţiei municipale sănătate şi asistenţă socială.

Potrivit primarului general Ceban, a fost luată decizia ca 8000 de copii din familiile cu situaţie materială precară, în scopul pregătirii pentru noul an de studii 2022-2023, vor primi câte 700 de lei din partea municipalităţii.

Copiii rămaşi fără îngrijire părintească şi copiii rămaşi temporar fără ocrotire părintească, plasaţi în serviciul de tutelă/curatelă şi în instituţiile rezidenţiale care vor merge în clasa I, vor primi un ajutor unic de 5000 de lei, absolvenţii clasei a IX-a, câte 3000 de lei şi absolvenţii clasei a XII-a – 5000 de lei.

“Suntem alături de familiile și copiii care necesită ajutor. Facem lucruri frumoase împreună cu locuitorii Chișinăului”, a conchis edilul.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata