Ion Ceban invită toți iubitorii de mers pe două roți, la evenimentul Velo Road Chișinău

0

Primăria Municipiului Chișinău anunță revenirea evenimentului Velo Road Chișinău, o invitație deschisă pentru toți prietenii cicliști și威而鋼 iubitorii de mers pe două roți. Primarul Ion Ceban a declarat:

“Dragi prieteni, cicliști și iubitori ai mersului pe două roți, Primăria Municipiului Chișinău vă invită la evenimentul Velo Road Chișinău. Fie că ești un ciclist experimentat sau îți dorești să începi o nouă aventură pe două roți, acest eveniment este pentru tine! La cursă poți participa cu orice tip de transport alternativ: bicicletă, trotinetă, etc.”

Evenimentul Velo Road Chișinău va avea loc pe data de 23 iulie, cu startul programat la ora 09:00, în fața Primăriei Municipiului Chișinău. Traseul se va încheia în Parcul Dendrariu, iar participarea la cursă este gratuită. Pentru înregistrare, participanții pot completa formularul disponibil la următorul link:

Primarul Ceban a subliniat importanța siguranței în timpul cursei, menționând că toți participanții antrenați trebuie să poarte echipament de protecție. Evenimentul Velo Road Chișinău reprezintă a treia ediție a acestui eveniment și este organizat de Primăria Capitalei în colaborare cu Direcția Generală Educație, Tineret și Sport și Centrul Municipal de Tineret Chișinău.

După încheierea cursei, în Parcul Dendrariu va fi lansat un nou program dedicat sănătății, în cadrul căruia vor avea loc diverse activități destinate tinerilor.

Așadar, iubitorii de mers pe două roți sunt încurajați să adune prietenii, să pregătească bicicletele sau trotinetele și să se alăture evenimentului Velo Road Chișinău pentru o zi plină de distracție și promovare a unui stil de viață activ.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata