Ion Ceban, la Formul Social Urban: Provocările din ultimul timp transformă Chișinăul într-un oraș mai sigur, sănătos și inclusiv

0

Populația Republicii Moldova și turiștii optează tot mai mult pentru Chișinău, deoarece, din an în an, acest oraș devine mai sigur, mai sănătos, incluziv, creativ, devine un oraș al generațiilor și care știe să învețe din provocările timpului. Despre aceasta a vorbit Primarul General al municipiului Chișinău, Ion Ceban, la Forumul Social Urban 2023, organizat, în premieră, de Primăria Chișinău.

”Orice criză, chiar dacă ne pune la grea încercare, are capacitatea de a se transforma în oportunitate”, a menționat edilul-șef.
Ion Ceban a reiterat că, provocările din ultimii ani au determinat administrația locală din municipiul Chișinău să-și revadă viziunea și procesele necesare pentru dezvoltarea municipiului Chișinău.

”Criza pandemică, criza refugiaților și criza energetică ne-au învățat să ne mobilizăm resursele, să colaborăm cu comunitatea și să stabilim parteneriate mai strânse cu colegii noștri din țară și de peste hotare”, a spus Ceban.

Primarul General a accentuat că mai este mult de lucru, dar autoritățile locale din Chișinău sunt decise să depună toate eforturile necesare pentru a identifica cele mai bune soluții pentru dezvoltarea și modernizarea Capitalei Republicii Moldova.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata