Ion Ceban, la Ghidighici, implicat în rezolvarea problemelor locale: Ce încearcă să soluționeze edilul

0

Primarul general al Chișinăului, Ion Ceban, a anunțat că astăzi, la Ghidighici, a fost pusă în circulație un autobuz articulat pe linia 46, care va asigura transportarea unui număr mai mare de pasageri.

„Am început ziua de muncă la Ghidighici, unde am discutat cu locuitorii despre problemele care îi preocupă. În acest sens, am pus în circulație un autobuz articulat pe linia 46, care va asigura transportarea unui număr mai mare de pasageri. De asemenea, am discutat cu locuitorii și despre o problemă generată de construcția neconformă a rețelelor de apă și canalizare, situație care stopează darea 犀利士 în exploatare a proiectului”, a declarat Ceban.

Primarul a explicat că, în procesul de executare a lucrărilor trebuia asigurată supravegherea tehnică, contractată de APL de nivelul I și antreprenor.

„Specialiștii de la Primăria Chișinău totuși identifică soluții pentru înlăturarea neregulilor, ca să reușim aprovizionarea cu apă și canalizare în cel mai scurt timp. De asemenea, i-am informat pe locuitori că autoritățile municipale pot asista în demersul lor către organele de drept”, a punctat edilul Capitalei.

În ultimii ani, Primăria Chișinău a investit în proiecte de dezvoltare a infrastructurii din Ghidighici 12,5 milioane de lei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata