Ion Ceban: Membrii partidului PAS sunt ca o otravă pentru Chișinău: Să te bucuri de că o calamitate naturală face pagube și morți, trebuie să ai dereglări mentale

0

Membrii partidului PAS sunt ca o otravă pentru Chișinău. Cel puțin asta spune primarul general Ion Ceban. Edilul afirmă că ei nu au niciun pic de compătimire și încearcă ca orașul să nu să se dezvolte.

„Noi le dăm miliarde de lei și nici nu primim nici 20% procente. Noi azi, municipiul Chișinău susține toate proiectele ce sunt făcute de către Guvernare la nivel de țară. Chișinăul finanțează toată țara.

Cât ține de calamitatea din 9 august, este o atitudine groaznică din partea celor de la conducere. O atitudine cinică din partea unor miniștri. Eu gândesc că acești oameni au avut unele dereglări mentale în copilărie, atunci când te bucuri că unele acoperișuri au fost luate de vânt, a murit o persoană, au fost distruse sute de mașini, etc. Și vedem acele comentarii din partea celor din PAS și nu cred că aceștia sunt oameni întregi la minte. Eu aș fi avut o stare de compătimire și dorință de ajuta dacă un astfel de caz s-ar fi întâmplat în Comrat sau în altă localitate. Ca să înțelegeți, erau unele apartamente în subsol, unde apa era de 2 metri. În 2 luni noi ne străduim să le reparăm.

Dacă comparăm vremurile lui Pavel Filip, nu putem spune că municipalitatea avea relații bune, dar oamenii înțelegeau că atunci când sunt cataclisme, este nevoie de solidaritate.

Eu cred că atitudinea PAS față de Chișinău este una otrăvitoare. Și ceea ce e mai interesant, ei cred că îmi fac rău mie, dar nu cetățenilor. Din potrivă, toate acțiunile lor sunt în detrimentul cetățenilor. Dacă ați observat, eu de mult nu mai vorbesc de precedenții conducători, mi-am suflecat mânecile și lucrez”, a declarat Ceban.

Edilul am mai punctat că dacă lor, celor de la PAS, nimic nu le se primește să facă, ei preferă să pună bețe în roate și nouă, celor de la municipalitate.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata