Ion Ceban: Mulțumesc tuturor celor care au contribuit la succesul Maratonului Internațional Chișinău. Primăria a contribuit atât financiar, cât și logistic

0

Primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, a mulțumit tuturor celor care s-au implicat în organizarea și desfășurarea Maratonului Internațional Chișinău din acest an.

„Vreau sincer din suflet să mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în organizare și desfășurarea Maratonului Internațional Chișinău din acest an care a avut loc sâmbătă și duminică”, a declarat Ion Ceban.

Primarul a subliniat că Primăria Chișinău a fost un partener fidel la organizarea evenimentului, oferind sprijin financiar, logistic și de informare.

„Maratonul este o carte de vizită pentru municipiul Chișinău și chiar îmi doresc ca multe evenimente de acest gen să se desfășoare la Chișinău”, a spus Ion Ceban.

Primarul a recunoscut că nu toți participanții au fost mulțumiți de organizare, dar a spus că Primăria a încercat să facă tot posibilul pentru a asigura un eveniment de succes.

„Astăzi chiar de dimineață vă mulțumesc pentru cei care au raportat la ora 07:00. Astăzi totul era curat, frumos și mă犀利士 bucur în acest sens”, a conchis Ion Ceban.

Maratonul Internațional Chișinău a avut loc pe 24 și 25 septembrie 2023. La eveniment au participat mii de sportivi din Moldova, dar și din alte 20 de țări.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata