Ion Ceban: Parcul Catedralei va fi modernizat. Consiliul Județean Buzău va dona municipiului Chișinău 400 de mii de euro, pentru 2 proiecte de infrastructură, în Chișinău

0

Consiliul Județean Buzău va dona municipiului Chișinău 400 de mii de euro, pentru realizarea a două proiecte de modernizare a Chișinăului. Despre aceasta a anunțat primarul general Ion Ceban în cadrul ședinței Primăriei Chișinău de astăzi.

„Astfel, 350 de mii de euro urmează să fie alocați pentru finanțarea proiectului de investiție „Amenajarea și modernizarea Parcului Catedralei”, Chișinău, Buiucani. Alte 50 de mii de euro sunt prevăzuți pentru cofinanțarea proiectului de investiții „Reparația capitală a pasajului pietonal subteran din bd. Dacia, intersecție cu bd. Traian și bd. Decebal”, sectorul Botanica.

Donația a fost oferită ca urmare a Acordului de cooperare între județul Buzău din România și municipiul Chișinău din Republica Moldova din iulie 2021”, a punctat Ceban.

Edilul a mulțumit colegilor din Consiliul județean Buzău, președintelui Petre Emanoil Neagu, pentru gestul făcut în vederea modernizării capitalei, dar și României în general, pentru susținere și implicare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata