Ion Ceban prezintă noul pretor al sectorului Rîșcani și lansează apel la lichidarea restanțelor în proiecte

0

Ion Ceban a prezentat un nou pretor în capitală. Primarul general al Chișinăului a declarat că noul pretor din sectorul Rîșcani, Mihai Furculiță, trebuie să lichideze în scurt timp toate restanțele care sunt pe proiectele în derulare.

„Astăzi, a fost prezentat noul pretor din sectorul Rîșcani. Este vorba de Mihai Furculiță. Este o persoană care are suficientă experiență. Felicitări Domnule Furculiță și succes!”, a declarat Ceban.

„Domnul Furculiță, a fost secretarul Preturii Rîșcani, a activat în Pretură și cunoaște lucru și situația în sector. Rog colegii să muncească în continuare pentru binele locuitorilor”, a mai spus Ceban.

Primarul general a subliniat că se apropie sezonul ploios și a cerut ca unele lucrări, care țin de trotuare, spații verzi sau altele, să fie urgente.

„Rog foarte mult, toate restanțele care sunt în ceea ce sunt pe proiectele în derulare, să fie lichidate în scurt timp. Se apropie sezonul ploios, rog ca să urgentați unele lucrări, care țin de trotuare, spații verzi sau altele. La fel cu darea în exploatare, lucrări, etc. Vreau să mulțumesc celor care au condus Pretura, pentru lucru realizat”, a încheiat Ceban.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata