Ion Ceban raportează la Strasbourg despre situația administrațiilor locale și blocajele din Capitală

0

Primarul mun. Chișinău participă în aceste zile la Congresul Autorităților Locale și Regionale al Consiliului Europei, reuniune organizată la Strasbourg, Franța.

„Sunt într-o vizită de lucru la Strasbourg, acolo unde, împreună cu alți colegi din CALM, particip la Congresul Autorităților Locale și Regionale al Consiliului Europei. În cadrul vizitei avem programate mai multe ședințe și întrevederi. Este platforma unde abordăm subiecte precum drepturile autorităților locale și unde putem discuta cu parteneri europeni despre situația de acasă”, a declarat edilul Capitalei în urma unei intervenții online din orașul francez în cadrul ședinței Primăriei Chișinău.

Ion Ceban a precizat că la reuniunea de la Strasbourg a pregătit mai multe rapoarte despre situația din țară și din Capitală.

„Sigur că am pregătit mai multe rapoarte în diverse domenii în calitate de vicepreședinte CALM și de primar general al Capitalei. Este vorba despre situația actuală a administrațiilor publice locale din Republica Moldova și problemele cu care se confruntă, dar și solicitările pe care le au colegii mei. Despre situația în domeniul economic al municipiului Chișinău și despre presiunile financiare și blocajele dictate, dar și despre situația reformelor din țară, inclusiv din sistemul justiției din R. Moldova”, a mai declarat Ion Ceban.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata