Ion Ceban: Reparații în desfășurare pentru trotuarul din șoseaua Hîncești

0

Ion Ceban a anunțat începerea lucrărilor de reabilitare a trotuarului din zona cuprinsă între strada Academiei și strada V. Dokuceaev, partea impară. Această zonă este extrem de frecventată deoarece se află în apropierea Pieței Dokuceaev.

Această intervenție face parte din prima etapă a proiectului de reabilitare a întregii șosele Hîncești, care are ca obiectiv amenajarea trotuarelor și a zonelor verzi, îmbunătățind astfel aspectul estetic și confortul locuitorilor.

Primarul Ion Ceban a subliniat importanța lucrărilor de reabilitare desfășurate în această zonă: “Zona din jurul șoselei Hîncești este foarte aglomerată și este esențial să asigurăm condiții optime de deplasare pentru cetățeni. Prin reabilitarea trotuarului, dorim să îmbunătățim aspectul urbanistic și siguranța pietonilor. Această inițiativă face parte dintr-un proiect mai amplu de reabilitare a întregii șosele Hîncești, în care vom acorda atenție și zonei verzi, pentru a crea un mediu plăcut și atrăgător pentru toți locuitorii.”

În anii precedenți, Primăria Chișinău a efectuat lucrări de reabilitare în zona respectivă, inclusiv la Scuarul din strada V. Dokuceaev, Scuarul din strada Academiei 8-10 și la câteva curți de blocuri. De asemenea, zona verde din strada Academiei 7 și Academiei 5 a fost reamenajată, iar în apropierea străzii V. Dokuceaev au fost create locuri de parcare.

Reabilitarea trotuarului din șoseaua Hîncești reprezintă un pas important în îmbunătățirea infrastructurii urbane și asigurarea unui mediu urban mai plăcut și funcțional pentru locuitorii Chișinăului. Lucrările sunt în plină desfășurare și se estimează că vor fi finalizate într-un timp cât mai scurt, în beneficiul întregii comunități.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata