Ion Ceban vorbește deschis despre sancțiunea CEC asupra sa. La deschiderea unei grădinițe: Nici nu îmi permit să vorbesc despre banii publici investiți pentru cetățeni

0

Primarul general Ion Ceban a declarat că a fost sancționat de CEC săptămâna trecută pentru discuțiile despre cheltuielile din taxele locuitorilor orașului: „CEC m-a sancționat săptămâna trecută pentru că am vorbit și vorbim despre cheltuielile din taxele locuitorule orașului pentru lucrurile care le facem în ora. Eu vreau să vă doresc din tot sufletul multă sănătate. Să crească mari și fericiți. Educatorilor multă răbdare. Nu din auzite știm cum să stai cu 2-3 copii, dar să mai stai cu 20 și se mai întâmplă și cu 30 într-o grupă, apoi e foarte greu. E 5 sau a 6 grupă din comuna Băcioi la care pune umărul autoritățile municipale. Așa trebuie să facă autoritățile, să creeze, cu partenerii împreună, că nu avem日本藤素 nimic de împărțit, în afară de 1 milion de probleme”, a declarat primarul.

Declarația a venit în contextul deschiderii unei noi grădinițe în comuna Băcioi, un proiect la care au contribuit autoritățile municipale. Aceasta marchează un angajament continuu din partea Primăriei Chișinău pentru investiții în educație și în domeniul social, mai ales în suburbiile municipiului.

Viceprimarul Angela Cutasevici a subliniat, de asemenea, că „Primăria municipiului Chișinău din primele zile și-a setat domeniul prioritar – educația. Pe parcursul acestui mandat complicat, am avut un set de crize, dar asta ne-a consolidat și ne-a făcut să facem lucrurile mai bine. Investiții în ceea ce avem mai scump – copiii.” Aceasta a menționat că au fost investite 18 milioane de lei în diferite proiecte pentru dezvoltarea comunei Băcioi, inclusiv grădinița nouă, ce reprezintă aproximativ 60% din costul total al investiției.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata