Irina Vlah: Dialogul cu opoziția arată vulnerabilitatea regimului Sandu

0

Irina Vlah, liderul Asociației „Platforma Moldova”, a făcut o declarație pe canalul său de Telegram, criticând regimul PAS și subliniind importanța dialogului cu toate forțele de opoziție.

„Întotdeauna am susținut dialogul cu toate forțele de opoziție, indiferent dacă sunt de stânga sau de dreapta. Întâlnirea noastră recentă a arătat cât de mult se teme președintele de un astfel de dialog,” a declarat Vlah.

Ea a adăugat că reacția vehementă a susținătorilor PAS indică vulnerabilitatea regimului actual. „Sinceră să fiu, îmi place această reacție. Pentru că a arătat vulnerabilitatea acestui regim. Sandu a depus atâtea eforturi pentru a diviza societatea, pentru ca politicienii să vorbească despre limbă și geopolitică, dar nu despre eșecurile ei. Dar aceste metode nu mai funcționează,” a declarat liderul Asociației „Platforma Moldova”..

Vlah a subliniat că unificarea opoziției reprezintă o provocare majoră pentru președinte și susținătorii săi.
„Unificarea opoziției este coșmarul președintelui, care nu își mai poate ascunde disperarea. De aceea, vom continua cu siguranță dialogul,” a concluzionat ea.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata