Israelul a început vaccinarea anti-Covid a copiilor cu vârsta de la 5-11 ani

Cervical Cancer Vaccine
0

Vaccinurile vor fi administrate la clinicile Organizației de Menținere a Sănătății din Israel, începând de astăzi, copiilor cu vârsta între 5 și 11 ani. A doua doză la copii va fi administrată la trei săptămâni după prima, conform unei recomandări a comitetului consultativ al Ministerului Sănătății din Israel.

Premierul israelian, Naftali Bennett, a declarat, duminică, că obiectivul țării este de a vaccina 50% dintre cei aproape un milion de copii cu vârsta cuprinsă între 5 și 11 ani până la sfârșitul lunii decembrie. Comitetul a decis, de asemenea, ca a treia doză de vaccin să fie administrată adolescenților cu vârsta cuprinsă între 12 și 15 ani, la cinci luni după cea de-a doua doză.

Până în prezent, numărul persoanelor care s-au vaccinat cu prima doză de vaccin anti-coronavirus în Israel a ajuns la aproape 6,27 milioane, sau 66,7% din populație, în timp ce aproximativ 5,76 milioane de israelieni au fost vaccinați cu două doze și aproape 4,05 milioane au fost vaccinați și cu cea de-a treia doză.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata