Jurnaliștii evită gafele guvernării PAS? Natalia Ixari oferă un pont ironic într-o postare pe rețelele sociale

0

Despre guvernarea PAS ca despre cei trecuți în neființă, ori de bine ori deloc. De acest motto par a se conduce jurnaliștii posturilor de televiziune din țară, care evită insistent să scoată în vizor gafele reprezentanților puterii. Într-o postare în rețelele de socializare, consiliera primarului general, Natalia Ixari, mai în glumă, mai în serios, le-a oferit un pont gratuit jurnaliștilor TV, despre cum ar fi putut să sune titlurile știrilor, dacă ar fi avut.. ceea ce nu au. 

 

„Astăzi am urmărit știrile la câteva posturi TV, recunosc, intenționat. Dacă ar fi fost alt partid, alte persoane și altă putere, unele știri ar fi fost prezentate diferit.

Depunerea jurământului de Mihai Popșoi, în alte circumstanțe materialul începea în felul următor:

1. Situație jenantă la depunerea jurământului de către noul ministru…

2. Cu insigna partidului în piept, noul ministru a depus jurământul…

3. Noul ministru a fost lăsat astăzi singur de către primele persoane, oare ce ar fi (și urmau presupuneri afirmative)…

4. Și cel mai important

Noua guvernare mai creează un minister care tot ar avea mandatul noului ministru, pentru a pune oameni de partid în funcții…

Am scris doar câteva din titlurile care erau de așteptat să apară , ținând cont câte meme-uri au fost azi pe canalele de telegram, rețele și unele site-uri. Eu pe timpuri scriam clasic) ei nu, iar acum am rămas uimită”, a conchis Natalia Ixari.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata