Locuitorii din orașul Sîngerei vor beneficia de infrastructură socială modernă

0

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a participat la darea în exploatare a scuarului ”Unirea”, din orașul Sîngerei. Acolo a fost amenajat un teren de joacă și unul de fotbal, precum și spații de recreere.

Bugetul total al proiectului implementat la Sîngerei a fost de aproximativ 16 milioane de lei, bani alocați din Fondul Național pentru Dezvoltare și din bugetul local. Astfel, au fost renovate mai multe curți de blocuri, stații de transport public și trotuare. De asemenea, a fost și amenajat și un teren de joacă la Grădinița nr. 1 din localitate.

„Dezvoltarea locală este unul din angajamentele noastre, iar primii pași deja i-am făcut pentru a începe modernizarea în satele și orașelor noastre”, a menționat Președintele Parlamentului, Igor Grosu.

De menționat că, în cadrul programului „Satul European”, orașul Sîngerei va beneficia de 11 proiecte, care au un buget total de peste 51 de milioane de lei. În rezultat, vor fi reabilitate rețelele de alimentare cu apă și localitatea va fi conectată la apeductul Bălți-Soroca.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata