Locuitorii și oaspeții Capitalei pot veni în continuare în inima orașului pentru a se bucura de sărbători în PMAN

0

Locuitorii și oaspeții Capitalei pot veni în continuare în inima orașului pentru a se bucura de sărbători în Piața Marii Adunări Naționale.

Primarul general Ion Ceban spune că în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, de la ora 16:00 până la ora 21:00, așa cum s-a întâmplat de la deschiderea târgului, copiii vor primi daruri de la Moș Crăciun în căsuța amenajată lângă principalul pom al capitalei.

„Am intrat în ultima săptămână a Târgului de Crăciun din Piața Marii Adunări Naționale, care a fost inaugurat în data de 17 decembrie, odată cu Bradul din PMAN.

În PMAN, în continuare vor fi active zonele foto și cele de distracție pentru cei mici. Vor fi și căsuțele producătorilor autohtoni cu bucatele tradiționale, meșterii populari cu produse de sărbătoare”, a punctat edilul.

Amintim că în acest an au fost completate decoraţiunile ce au fost procurat anii precedenți. „De asta am optat ca primăria să nu închirieze în fiecare an decorațiunile de sărbători. Decoraţiunile vor fi aprinse în capitală până duminică, 15 Ianuarie”, a conchis primarul.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata