Lucrările de reabilitare a accesului din str. Melestiu sunt in toi

0

Lucrările de reabilitare a accesului din str. Melestiu către Lacul nr.1 care mereu era inundat, impracticabil și lăsat în paragină au demarat astăzi.

Potrivit primarului general Ion Ceban, din ianuarie și până acum au fost efectuate lucrări de terasament, montată țeavă cu diametrul 1000 pe o lungime de 24 de metri. La fel, au fost efectuate lucrări de betonare a fântânilor și a gurilor de scurgere şi au fost curățate trei fântâni de drenaj.

„Totodată, au mai fost efectuate lucrări de terasament pe o porțiune de 200 metri, pentru executarea canalului provizoriu de deviere a apelor de la izvor și a celor care provin din precipitații.

În preajma izvorului au demarat lucrări de demontare a plăcilor vechi din beton, executarea unui canal de drenare și a receptorului pluvial şi au început a fi ridicaţi pereţii căminului de recepție a apelor. Deja au fost amenajați 16 metri de canal din beton”, a spune Ceban.

În continuare sunt planificate lucrări de restabilire și consolidare a peretelui de sprijin al izvorului şi renovarea acestuia, amenajarea căii de acces şi instalarea sistemului de iluminat public.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata