Luptătorul MMA, Iurii Lapicus, originar din Moldova, a murit în Italia, în urma unui grav accident

0

Luptătorul de MMA, Iuri Lapicus, originar din Republica Moldova, a murit luni într-un spital din Milano, după ce a petrecut trei zile în comă în urma unui accident de motocicletă. Tânărul de 27 de ani a fost transportat vineri cu avionul la spitalul Niguarda din Milano, dar vestea morții sale a apărut luni.

Tânărul, moldovean de naștere, dar italian de adopție, locuia de câțiva ani în zonă și se antrena în sala milaneză a lui George Petrosyan, starul Italian al kickboxing-ului. Vineri, în jurul orei douăsprezece acesta mergea cu motocicleta, pe drumul de stat Sempion,  în direcția Nerviano, când, la un moment dat, a pierdut controlul motocicletei, fiind aruncat la câțiva metri distanță. Imediat, la fața locului a ajuns o echipă de medici care a stabilit că starea tânărului de 27 de ani era foarte gravă, din cauza traumatismelor suferite.

După primele îngrijiri medicale primate la fața locului, a fost transportat cu elicopterul la Niguarda, în comă. A luptat trei zile, însă, la trei zile distanță, acesta s-a stins. Potrivit celor reconstituite de polițiștii locali, motocicleta campionului ar fi lovit mașina unei femei de 69 de ani care se afla în fața lui. Femeia nu a fost rănită, dar a fost transportată la spital în stare de șoc.

Când a fost confirmată vestea morții sale, în câteva minute, panourile de pe rețelele sociale s-au umplut cu multe mesaje de condoleanțe și de amintire pentru nefericitul campion la MMA.

Lapicus a jucat 16 meciuri profesioniste, câștigând 14 dintre ele, toate înainte de limită, și 13 dintre ele în primul tur.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata