Maia Sandu: Alexandr Stoianoglo e candidatul Kremlinului și oligarhilor

0

Președintele R. Moldova, Maia Sandu, afirmă că Alexandr Stoianoglo este „candidatul Kremlinului și oligarhilor”.

Potrivit șefei statului, cetățenii trebuie să rămână „uniți și vigilenți” pentru a nu permite „oligarhilor și hoților să revină”, transmite democracy.md cu referire la Newsmaker.md.

„Oligarhii și Kremlinul au bătut palma și și-au găsit un candidat. Este clar că Kremlinul își dorește ca hoții să revină la putere în Republica Moldova. Pentru că Kremlinul știe că hoții vor vinde țara noastră și, respectiv, cei de la Kremlin o vor putea folosi în scopurile lor. Noi trebuie să fim în continuare uniți și vigilenți și să nu permitem oligarhilor, hoților să revină. Noi avem un drum clar, avem o misiune serioasă – să facem ordine în țară. Să construim bunăstare, să asigurăm pace în continuare, să avem justiție dreaptă și un stat care poate proteja și asigura o viață bună pentru fiecare cetățean”, a declarat Maia Sandu.

Democracy.md amintește că, pe data de 8 iulie, fostul președinte al R. Moldova, Igor Dodon, a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că nu va candida la alegerile prezidențiale din această toamnă și a anunțat că PSRM îl va susține pe fostul procuror general, Alexandr Stoianoglo, drept candidat independent.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata