MAN câștigă majoritatea în Consiliul Local din Cotovscoe, UTA Găgăuzia

0

Mișcarea Alternativa Națională (MAN) a obținut victorie în alegerile pentru Consiliul local din satul Cotovscoe, UTA Găgăuzia. Conform datelor preliminare prezentate de Comisia Electorală Centrală, în cadrul alegerilor locale noi și parțiale organizate pe 19 mai 2024, MAN a câștigat 9 mandate de consilier local.
„Rezultatele reflectă încrederea și sprijinul considerabil acordat de către locuitorii din Cotovscoe. În contextul lipsei unui contracandidat, în susținerea MAN, la urnele de vot, 247 de persoane și-au exprimat opțiunea, ceea ce reprezintă o prezență de 36,44% în această localitate. Mulțumim tuturor cetățenilor care au participat la vot și au susținut echipa noastră. Vom continua să muncim cu dedicare pentru a îmbunătăți viața tuturor locuitorilor din Cotovscoe”, se arată în comunicatul MAN.

Mișcarea Alternativa Națională se angajează să promoveze transparența, dezvoltarea durabilă și participarea activă a cetățenilor în procesul decizional.
„Mandatele obținute vor fi folosite pentru a implementa proiecte menite să îmbunătățească infrastructura, educația, și serviciile sociale din localitate”, menționează Mișcarea Alternativa Națională.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata