„Maratonul de Crăciun” în Capitală, o cursă de poveste pentru amatorii de alergări

0

Amatorii de alergări sunt așteptați sâmbătă, 16 decembrie, la o cursă de poveste dedicată sărbătorilor de iarnă. Toți doritorii sunt invitați la evenimentul sportiv „Maratonul de Crăciun”, care va fi organizat în Piața Marii Adunări Naționale.

„În contextul sărbătorilor de iarnă „Maratonul de Crăciun”, cea mai veselă cursă a anului, revine la Chișinău! Evenimentul este organizat în parteneriat cu Primăria Chișinău. Startul cursei se va da la ora 12:00, iar distanța ce urmează să o parcurgă participanții este de 3 km. Itinerarul va fi parcurs împreună cu personaje îndrăgite din povești ca elfi, reni, unicorni, clovni și căpcăuni, iar toți participanții la Maratonul de Crăciun vor primi daruri”, a scris primarul general Ion Ceban pe rețele sociale.

Potrivit programului evenimentului, la ora 10.00 va avea loc deschiderea oficială, iar până la 11.40 vor fi distribuite pachetele de start. Alinierea la start va fi la 11.55, așa încât la 12.00 să fie dat startul. Activitățile festive, inclusiv premierea, sunt preconizate între orele 13.00 și 14.00.

„Municipalitatea precizează că toți copiii care au până la 12 ani trebuie să fie însoțiți de părinți la cursă. Costul participării pentru o persoană este 300 de lei. Kitul de start include numărul de participare, căciuliță de Crăciun și geanta în care vor fi adunate cadourile. La fel, în zona expo veți avea parte de muzică, distracții, băuturi fierbinți și gustări delicioase. Hai la cea mai veselă și caldă cursă a anului!”, a mai scris în mesajul său edilul Ion Ceban.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata