Marina Tauber i-a expediat primarului municipiului Bălți o scrisoare cu propunerea de a începe lucrările de reparație a curților și de construcție a parcului

0

Deputatul Marina Tauber a expediat o scrisoare oficială noului primar al municipiului Bălți, Alexandru Petkov, cu propunerea de a colabora, în vederea dezvoltării Bălțiului. Despre aceasta politiciana a anunțat pe pagina personală de Facebok.

„În scrisoare am comunicat că noi avem posibilitatea materială-tehnică și financiară pentru a realiza două proiecte importante pentru locuitorii municipiului Bălți, dar avem nevoie de permisiunea administrației municipale”, a spus Marina Tauber.

Politiciana a remarcat că echipa ei nu poate rămâne indiferentă față de problemele bălțenilor, chiar dacă alegerile locale nu au fost libere și corecte. Ea este interesată în continuare să implementeze programul de dezvoltare al municipiului Bălți, prezentat în campania electorală.

“Programul nostru prevede implementarea proiectelor de infrastructură, inclusiv construcția unui parc nou, sau reconstrucția parcului existent și reabilitarea curților din municipiu. Considerăm că, lucrările de reabilitare a acestor obiective pot fi demarate în perioada imediat următoare”, este menționat în scrisoare.

Marina Tauber a subliniat că cei peste 100 de mii de bălțeni așteaptă soluționarea problemelor stringente, care blochează dezvoltarea municipiului Bălți.

“Concurenții electorali au promis să implementeze multe proiecte comunitare, sociale, economice și de infrastructură, iar acum cetățenii așteaptă de la noua administrație municipală realizarea acestora, indiferent de culoarea politică a conducerii”, a atenționat ea.

În concluzie, Marina Tauber l-a rugat pe Alexandru Petkov să accepte propunerea de colaborare, pentru binele locuitorilor municipiului Bălți.

“Pentru a demara cât mai curând lucrările, solicităm stabilirea unei întrevederi și o ședință de lucru cu reprezentanții echipei noastre, pentru a discuta detalii tehnice și juridice ale unei asemenea cooperări”, este menționat în scrisoare.

Marina Tauber a subliniat că așteaptă o decizie pozitivă cu privire la colaborarea cu primăria din Bălți.

„Mizăm pe o colaborare productivă și constructivă cu noua administrație, și ținând cont de data de astăzi, îl felicităm pe domnul Petkov cu ocazia zilei de naștere! Îi urăm sănătate, succes și multe realizări pentru bălțeni”, a scris Marina Tauber.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata