Natalia Morari dezvăluie cum se va numi noua sa emisiune

0

Natalia Morari va lansa prima ediție a noii sale emisiuni pe 26 mai. Proiectul media se va numi Morari.Live și va fi difuzat pe YouTube și la canalul N4.

„Prieteni, suntem gata să anunțăm data lansării. Pe 26 mai, în fiecare zi de joi, la 21:00 pe canalul YouTube Morari.live și la postul TV N4. Vă aștept cu mult drag!”, scrie jurnalista în dreptul promoului.

În toamna anului 2021 Natalia Morari a plecat de la TV8, fiind una dintre persoanele care a fondat televiziunea, după ce a dezvăluit că tatăl copilului său este controversatul om de afaceri Veaceslav Platon, vizat în dosarul fraudei bancare, condamnat pentru escrocherii și achitat. Declarația a stârnit critici dure în mediul jurnalistic și în societate.

Inițial Morari susținea că se retrage temporar din Consiliul de Administrație al canalului. Ulterior, Media Alternativă, deținătoarea licenței de emisie, informa despre faptul că a fost acționată în judecată de către jurnalistă, aceasta solicitând să fie restabilită.  Conform instituției, Morari a semnat cererea de retragere urmare a unei discuții interne, apoi a pretins că ar fi scris cererea de retragere în condiții de presiune psihologică și șantaj, acuzații respinse categoric de foștii săi colegi.

În aprilie 2022, Natalia Morari a anunțat că va lansa o nouă emisiune. Compania de producție care se ocupă de proiect a anunțat tender pentru plasare la TV a produsului mediatic, iar jurnalista scria că va „renaște profesional”. Mai târziu s-a aflat că emisiunea va fi difuzată la N4, moderatoarea punctând că dorea „parteneriat cu o televiziune unde producția noastră să fie protejată de eventuale influențe politic”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata