Natalia Morari: Emisiunea noastră nu va mai fi difuzată la N4

0

Jurnalista Natalia Morari a anunțat ieri seara că-și retrage emisiunea Morari.live difuzată în fiecare seară de joi la canalul de televiziune N4.

„Din toamnă, postul N4 a fost coborât în grilă de cel mai mare operator de stat din țară. Coincidență? Sigur. Fix ca pe timpul lui Plahotniuc. De fapt, trăiesc un continuu sentiment de deja-vu. Doamne, dacă cineva mi-ar fi spus că vom ajunge să o vedem și pe asta. Fără a da prea multe detalii, sunt nevoită să anunț că echipa mea este nevoită să înceteze colaborarea cu N4. Vreau să le mulțumesc colegilor pentru această scurtă, dar foarte frumoasă colaborare. Înțeleg circumstanțele și accept că în actualele condiții e corect și colegial din partea mea să mă retrag. Emisiunea o voi produce în continuare și așa sau altfel voi ajunge la spectatorii mei.”, a declarat Natalia Morari.

În context, jurnalista a ținut să anunțe că ultima ediției a emisiunii va fi difuzată joia viitoare, 29 decembrie, începând cu ora 21:00.

„Ultima ediție va fi difuzată joia viitoare, iar mai multe detalii privind viitorul acestui proiect, le voi da în anul nou care vine. Promit că nu voi tăcea, curând și pentru tăcere ne vor închide pe toți”, a conchis jurnalista.

Amintim că, emisiunea Morari.live este difuzată la postul de televiziune N4 aproximativ jumătate de an.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata