Neymar, amendat în Brazilia cu 3,3 milioane de dolari

0

Atacantul brazilian Neymar a fost condamnat de justiţia din ţara sa natală la plata unei amenzi de 3,3 milioane de dolari după ce a construit un lac artificial fără autorizaţie de mediu pe una dintre proprietăţile sale din statul Rio, Brazilia.

Consiliul municipal din Mangaratiba i-a aplicat patru amenzi vedetei echipei de fotbal Paris Saint-Germain pentru încălcări ale legislaţiei privind mediul înconjurător în construcţia unui lac artificial pe domeniul jucătorului.

“Sancţiunile se ridică la peste 16 milioane de reali (3,3 milioane de dolari), se precizează în comunicatul autorităţilor locale, o sumă stabilită de Parchetul din Mangaratiba, o zonă turistică situată la aproximativ 130 de kilometri de Rio de Janeiro, unde Neymar deţine un conac.

Printre zecile de infracţiuni identificate, autorităţile au citat executarea fără autorizaţie a lucrărilor supuse controlului de mediu, captarea şi deturnarea apei râului fără autorizaţie, precum şi săparea terenului şi îndepărtarea vegetaţiei fără autorizaţie犀利士 .

Pe 22 iunie, în urma plângerilor de pe reţelele de socializare, autorităţile au constatat mai multe încălcări ale legislaţiei de mediu la proprietatea de lux a starului brazilian, unde muncitorii construiau un lac artificial şi o plajă.

Neymar are la dispoziţie 20 de zile pentru a face apel.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata