Nichituș: Cancelaria de Stat a încălcat practica legală referitoare la descentalizare administrației publice locale

1

Cancelaria de Stat a încălcat practica legală referitoare la descentalizare administrației publice locale, consideră jurnalistul Victor Nichituș într-o postare pe rețelele de socializare.
Potrivit lui chemarea în judecată a Primăriei Chișinău Cancelaria de Stat pentru ca acesta să suspende decizia de majorare a prețurilor călătoriilor în transportul public municipal reprezintă o metodă de intimidare a autorităților publice locale.
Acțiunea are loc datorită faptului că “imaginea primarului Chișinăului Ion Ceban, rămâne bună, acesta având cele mai mari șanse de a câștiga Primăria Chișinău în cadrul unui scrutin”.
„Singura voce serioasă și credibilă, care aduce argumente în dezvăluirea greșelilor făcute de PAS în administrarea statului moldovean îi aparține primarului de Chișinău. Guvernarea pune bețe în roatele Primăriei Chișinău pentru a eroda imaginea publică a lui Ion Ceban” a concluzionat liderul de opine.

1 Comentariu
  1. Klaus spune

    Cine poate atunci apara presa daca nu e respectat de CMC art 20 punctul j ce prevede facilitati pentru jurnalisti conform legii presei – Articolul 20. Drepturile şi obligaţiile jurnalistului

    j) să beneficieze de facilităţi şi priorităţi la transport şi telecomunicaţii, la cazare în
    hoteluri pe teritoriul republicii.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata