Noi plecări din PSRM către Partidul Renaștere. E vorba de lideri de localități, consilieri raionali și activiști

0

Deputata Irina Lozovan a anunțat astăzi, 28 iunie, că rândurile Partidului „Renaștere” se lărgesc cu noi lideri și activiști activi.

Potrivit unei postări pe Facebook, foști lideri ai organizațiilor primare de partid PSRM din satul Lipnic, Hădărăuți, Otaci și Ocnița, inclusiv consilieri ai consiliilor locale și președintele Asociației Ocnița ”Echitate” s-au alăturat formațiunii politice „Renaștere”, condusă de Serghei Mișin.

Sunt sigură că împreună vom fi mai eficienți în apărarea intereselor cetățenilor noștri și în lupta cu nedreptatea regimului PAS! Cu fiecare nou membru al partidului „Renaștere” devenim mai puternici și crește capacitatea noastră de a influența situația politică”, a spus Lozovan.

Amintim că Irina Lozovan și Alexandr Nesterovschi au fost primii deputați care au părăsit PSRM, în martie 2023, și au aderat la Partidul politic „Renaștere”. Ulterior, ei au fost urmați de deputații socialiști Vasile Bolea și Alexandr Suhodolski și consilierii municipali din partea PSRM din municipiul Bălți Veaceslav Babinețchi și Liudmila Vitnianscaia.

Ar putea fi o imagine cu cotor de bilet şi text
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata