Noutate pentru turiști: Panou informativ pietonal cu harta digitală la intersecția străzilor 31 August 1989 și Alexandr Pușkin

0

O nouă atracție turistică la Chișinău. La intersecția străzilor 31 August 1989 și Alexandr Pușkin din sectorul Centru al Capitalei găsiți un nou afișaj informativ pietonal, dotat cu panou solar și iluminare autonomă.

Despre acest lucru a scris primarul general, Ion Ceban, pe rețelele sociale.

„Prin scanarea codului QR, ești redirecționat către harta digitală www.travelant.org , care indică locația ta actuală și toate atracțiile Chișinăului din zonă”, spune edilul.

Mai exact, pe această platformă interactivă, vei găsi toate punctele de interes ale orașului, inclusiv hoteluri, restaurante, cafenele, obiective istorice și culturale, evenimente, precum și numeroase alte atracții: centre de agrement, parcuri, centre de tineret și altele.

În context, Ion Ceban amintește că un astfel de panou poate fi găsit și la intrarea în Scuarul „Mihai Eminescu” de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt.

Proiectul a fost realizat cu succes la inițiativa Primăriei Municipiului Chișinău, platformei Visit Chișinău și a echipei TravelAnt.

Vă îndemnăm să descoperiți și voi secretele orașului, explorându-l pe jos!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata