Parcul “Dendrariu” din capitală a fost extins cu noi facilități pentru recreere și sport

0

Primăria Chișinău anunță că Parcul “Dendrariu” din capitală a fost extins cu noi facilități pentru recreere și sport, în cadrul eforturilor de a crea spații moderne și sigure pentru petrecerea timpului liber. Printre noutățile aduse se numără un teren de fitness și workout, precum și două mese de tenis犀利士 și armwresling.

De asemenea, în Parcul “Dendrariu” se află în curs de construcție două terenuri de joacă pentru copii, unul dintre ele fiind destinat micuților cu nevoi speciale, iar anterior au fost amenajate și leagăne. Aceasta reprezintă o extindere semnificativă a zonei de agrement, pentru a oferi posibilități variate de divertisment și activități recreative.

Primarul Ion Ceban a subliniat importanța proiectului și a declarat: “Este o zonă unde mulți chișinăuieni și oaspeți ai capitalei preferă să-și petreacă timpul liber, iar noi încercăm să construim spații moderne și sigure. Proiectele frumoase vor continua!”

Prin amenajarea acestor facilități moderne în Parcul “Dendrariu”, Primăria Chișinău evidențiază angajamentul său de a crea un mediu urban atractiv și prietenos, promovând un stil de viață sănătos și activ pentru locuitorii orașului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata