Partidul MAN, o forță de temut la viitorul scrutin parlamentar

1

Mișcarea Alternativa Națională, constituită recent, înregistrează creșteri constante în sondaje și devine astfel o forță de temut pe arena politică. Partidul MAN, condus de Ion Ceban, este tot mai aproape să fie cea de-a patra formațiune în viitorul legislativ și să treacă pragul electoral de 5%, arată un sondaj realizat de CBS Research, la comanda ONG-ului WatchDog.

Potrivit studiului, dacă duminica viitoare s-ar organiza alegeri parlamentare, MAN va acumula 4,1 la sută din voturile moldovenilor care au deja o preferință clară politică. Astfel, formațiunea este tot mai aproape de a atinge pragul de 5 la sută și să fie cel de-al patrulea partid în viitorul legislativ, alături de PAS, Blocul Socialiștilor și Comuniștilor și Partidul ”Șor”.

Sondajul a fost realizat în perioada 17-26 ianuarie pe un eșantion de 1001 persoane. Marja de eroare este de 3,1 la sută.

1 Comentariu
  1. Klaus spune

    Primarul Ion eban are si rezultate bune. A facut ordine pe strazi. Are si sclipiri patriotice nationale. Dar care e garantia că după alegeri îți va schimba culoarea politică a discursului ???

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata