PCRM: Maia Sandu încearcă să-și ascundă complexele psihologice profunde și lipsa totală de libertate

0

În spatele sloganurilor, Maia Sandu încearcă să-și ascundă complexele psihologice profunde și lipsa totală de libertate în luarea deciziilor. Așa-zisa președintă Maia Sandu a uimit din nou populația Republicii Moldova, spunând că nu regretă că nici măcar nu a încercat să negocieze cu Federația Rusă gazul mai ieftin, se arată într-un comunicat a PCRM.

„Nu regret că nu am mers la Moscova. Avem un contract prin care primim gaz. Nu voi vinde o parte a țării doar pentru a obține gaze mai ieftine timp de șase luni”, a spus ea.

Partidu Comuniștior consideră că o impresie involuntară se strecoară prin faptul că, datorită educației sale de la Harvard, Sandu confundă kilogramele cu kilometri, iar amenii pur și simplu nu înțeleg semnificația acestei fraze frumoase, dar misterioase.

”Despre ce este vorba? Vrea cineva să cumpere o parte din țara noastră? Și dacă da, cine? Și care dintre părți? Există răspunsuri la aceste întrebări retorice și la cele specifice: nimeni și nimeni. Deci populara noastră domnișoară minte pur și simplu.

Este imposibil să scăpăm de sentimentul că, în spatele formulărilor atrăgătoare, Sandu încearcă să-și ascundă complexele psihologice profunde, în raport cu Moscova, lipsa totală de libertate în luarea deciziilor, inacceptabilă pentru șeful unui stat suveran și, desigur, absolut ignorarea ponderii grele a cetățenilor care i-au încredințat puterea.

Oamenii care locuiesc în Moldova au nevoie de transportatori energetici ieftini pentru a supraviețui fizic în sezonul rece, întreprinderile au nevoie de ei pentru dezvoltare, iar statul are nevoie de ei pentru a reglementa rata inflației. Iar a lucra în beneficiul cetățenilor, al economiei naționale și al statului este o datorie funcțională și Constituțională directă a lui Sandu. Și puțini oameni din Moldova de astăzi se interesează dacă coroana imaginară va cădea din capul mic și nu foarte plin al „președintelui”.

În plus, există îndoieli foarte, foarte serioase cu privire la sinceritatea ei atunci când vorbește despre refuzul ei de a comercializa pământul Moldovenesc”, scrie în comunicat.

În același comunicat, comuniștii au menționat că mulți oameni își amintesc că guvernul corupt al lui Filat, care a inclus Sandu, a dat două părți ale teritoriului suveran al Republicii Moldova Ucrainei – una pentru construcția Centralei Hidroelectrice Nistru, distrugând principala noastră cale navigabilă, a doua – lângă satul Palanka.

”Desigur, nu Gratuit. Deci Sandu are ceva experiență în comerțul cu Patrie. Acest lucru a fost dovedit convingător atunci când regimul Sandu, fără consultarea cetățenilor, a vândut tezaurul național – Stadionul Republican – Ambasadei SUA.

În plus, actuala conducere de vârf a țării, deși le place să vorbească despre suveranitate, dar de fapt sunt cetățeni ai României — atât prin pașaport, cât și prin atitudine. Numeroase evenimente organizatorice, cum ar fi întâlnirile comune ale guvernelor și parlamentelor celor două țări, unificarea energiei, transporturilor și Infrastructurii Rutiere, indică faptul că proiectul așa—numitelor „mari uniri” se află pe birourile lor. Din acest punct de vedere, „reticența” lui Sandu de a vinde o parte din teritoriul țării poate fi interpretată ca o dorință de a o vinde în întregime. Ca să spunem așa, cu ridicata, nu cu amănuntul. Vorbim despre teritoriu, pentru că vor rămâne foarte puțini oameni aici la un astfel de preț pentru energie. Aceasta este, de fapt, poziția Guvernului și obiectivul său strategic”, conchide conducerea PCRM.

Sursa:  sinteza.org

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata