Peste 100 de elevi din instituțiile de învățământ au primit Premiul Municipal de Merit. Ceban: Sunt mândru de tinerii noştri şi de oamenii de cultură!

0

Peste 100 de elevi din instituțiile de învățământ primar, secundar ciclul I și II, școlile de artă, muzică, pictură şi sport din capitală şi 16 persoane în etate, care au contribuit substanțial la dezvoltarea și promovarea valorilor educaționale, științifice și culturale, care au primit Premiul Municipal de Merit, au fost felicitați astăzi de către primarul general Ion Ceban.

Ceban spune că le-a urat tinerilor mult succes, iar dascălilor și personalităților notorii din domeniul culturii, le-a mulţumit pentru muncă şi realizări frumoase, care se reflectă în elevi. „Primăria municipiului Chișinău este interesată de creșterea performanței educaționale, performanță care, odată atinsă, este firesc să fie recompensată. Ne asumăm angajamentul să susținem și în continuare educația și cultura de calitate”, a punctat Ceban. Edilul afirmă că pentru anul curent a triplat bugetul pentru domeniul cultural, sport, educaţie şi tineret. Chiar şi în situaţia financiară complicată în care ne aflăm, Ceban spune că va găsi surse financiare pentru a investi în educația copiilor si a creşte oameni talentați.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata